İYİ SEYİRLER
Notfair Member Kayıtlı Üye 22 Haz 2020 55 3 8 24 7 Tem 2020 #1 İYİ SEYİRLER Tepkiler: tears0fdewill
S SultanS New Member Kayıtlı Üye 6 Şub 2017 1 0 1 9 Tem 2020 #2 Serverde oynamıyorum da merak ettim. O nasıl obje nova alanını Ağaçın Taşın Çitlerin içerisinde mause ile uzatabiliyorsun.
Serverde oynamıyorum da merak ettim. O nasıl obje nova alanını Ağaçın Taşın Çitlerin içerisinde mause ile uzatabiliyorsun.
Notfair Member Kayıtlı Üye 22 Haz 2020 55 3 8 24 10 Tem 2020 #3 SultanS' Alıntı: Serverde oynamıyorum da merak ettim. O nasıl obje nova alanını Ağaçın Taşın Çitlerin içerisinde mause ile uzatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla ... object ile alakası yok kanka object olmasa bile duvarların taşların arkasından uzatılabiliyor zaten
SultanS' Alıntı: Serverde oynamıyorum da merak ettim. O nasıl obje nova alanını Ağaçın Taşın Çitlerin içerisinde mause ile uzatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla ... object ile alakası yok kanka object olmasa bile duvarların taşların arkasından uzatılabiliyor zaten